regn, åkrar och ketchup

Det regnar ute. Men det gör inte så mycket för att:

  • Det är söndag
  • Det ska bli varmt i veckan har SMHI lovat
  • Jag är trött
Så lite regn skadar inte. Bra för skog och åkrar och sånt. Har jag hört.

Egentligen skulle jag behöva åka in till La Stada i dag men jag orkar knappt tänka så långt. Latmasken i mig är inte bara fet, han är vaksam med. Om det verkar som om jag ska gör något som anstänger mig det allra minsta så slår han till och gör mig passiv och trött. Men jag borde verkligen hälsa på tant mamma. Nja, jag får fundera på det där. Man vill ju inte förkyla sig genom att åka med Gula faran i regnet. Hälsan är viktig.

Nä, det lutar åt att jag ligger i sängen hela dagen och läser boken jag håller på med. Kanske kokar jag lite makaroner och festar i mig. Det är ju som sagt söndag så man vill ju lyxa till det lite. Jag tror att jag i sådana fall tokar till det lite och tar lite ketchup till med. Helt vild och galen är jag.

Nä. Först så ska jag dricka upp mitt kaffe, gå in i duschen och ställa mig för att bli ren och sen får vi se vad jag bestämmer mig för att göra med den här dagen.

Så får det bli.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Du orkar iaf masa dig in i duschen, det är mer än vad jag och mitt feta arsle orkar :(



Ja det må jag säga, ketchup minsann...och på en SÖNDAG oxå!! Låter lite väl exravagant i mina känsliga öron, men ack, vem är väl jag att döma någon?!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback