Senator Clinton har gett upp kampen

Ok. I min blogg har jag väl inte direkt gjort mig känd för att kommentera politik, det tycker jag andra gör så mycket bättre än jag, vad de än tycker, hit eller dit. Men nu måste jag få öppna käften.

Senator Clinton har gett upp kampen om att bli Demokraternas presidentkandidat till förmån för Barack Osama. Visst är det skönt att det lilla kriget är över. Men...

Chansen att vinna över republikanerna är en aningens mindre nu som jag ser det. USA är ett land fullt av rädda människor. Rädda för svarta, kvinnor, kineser, araber och allt som inte de har växt upp med. Om du inte varit min granne när vi växte upp är du livsfarlig och då vill jag bomba, döda, lemlästa dig.

Jag vet inte. Allt går absolut inte att föklara genom 9/11. För rädslan fanns där i ryggraden hos varje Amerikan redan innan dess. Indianer, svarta, latinos, kvinnor, kvinnor och återigen kvinnor. "Women is the nigger of the world" sjöng Lennon och nog fan är det sant. Men i amerika är fortfarande en kvinna mer värd än en svart.

Men, låt oss inte hymla om vad jag tycker. Hellre en Demokrat som president än vilken Republikan som helst. För tro inte annat än att det påverkar oss här i kalla nord. Tro inget annat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback