Tidig kväll och morgonnoja

Det blev en tidig kväll igår. Jag somnade nog vill 23-tiden tror jag men då hade jag desutom sovit mellan 17.30 till 22 så jag var bara uppe och snurrade lite innan jag lade mig igen. Vet faktiskt inte varför jag var så trött men jag känner att det hänger i. Kanske nån ny förkylning av nått slav på gång, skulle inte förvåna mig i alla fall.

Följetongen med att Chips pinkar lite här och var fortsätter. Men som tur är så pinkar hon på golvet i badrummet så det är relativt lätt att göra sig av med. Men det oroar mig för sånt beteende brukar tyda på att katten inte är i balans. Kanske har hon för tråkigt här i lägenheten, den kanske är lite för liten för henne. Dessutom har hon ju vant sig vid att vara ute hela sommarhalvåret när vi var i stugan.

Jag får börja med att försöka aktivera henne med leksaker några gånger om dagen och se hur det går. Men roligt är det inte, för man kan ju inte ha en katt som pinkar överallt.

Ute är det grått och relativt kallt. Det åskade igår kväll och regnet smattrade så hemtrevligt mot mitt takfönster medan jag flöt bort till sömnens land. Men det hinner säkert bli varmt och gott igen hoppas jag, så att det inte blir som förra sommaren när det var got och varmt i början på juni för att sedan bli ett enda grått regn. Vi får hoppas på det bästa.

Nu idag när jag gick upp så fick jag en dundernoja bäst som jag satt och rökte gamla fimpar från askoppen. Jag har börjat få det när jag går upp och jag har ingen aning om varför. Jag har en svag misstanke om att medicinhöjningen kanske inte var det bästa som hänt mig för det är sedan jag höjde dosen som jag fått de där morgonattackerna. Paniångest parat med en massa skumma, dumma tankar. Men jag fortsätter med den dosen ett tag till för att se om det stabiliserar sig. Annars är det väl bara att sänka den, det är ju inte svårare än så.

Nä. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan hoppa in i duschen sen bär det iväg till affären för att köpa, gissa, mjölk och cigaretter. Det gamla vanliga. Det där med att sluta röka slutade ju i bittert nederlag, men jag ska ta nya tag banne mig. Jag har fan inte råd att lägga ut en 50-lapp per dag i cigaretter. Snusandet däremot behåller jag ett tag till i alla fall. Man kan inte sluta med allt på en gång, tror jag i alla fall.

Nä som sagt. Städa upp kattpinket i badrummet och sedan en välbehövlig dusch.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback