Att sluta röka snyggt

Jasså, jaha. Tisdag sådär bara. Utan att jag fått vara med och bestämma. Men jag är hyggligt nöjd med det ändå måste jag erkänna. Som alla läsare förstår så har jag tillbringat mesta delen av dagen i sängen där jag sovit den oskyldiges sömn eftersom jag fuckat up hela dygnet igen. Jag låg och läste alldeles för länge i går natt/i morse så när jag väl somnade så blev det till att sova bort halva dagen idag istället.

Men nu är jag uppe och pigg som en liten iller. Förutom en vag aning om ångsest i bröstet så mår jag rätt så bra. Jag borde sätta mig på Gula faran och besöka min tant mamma. Men jag vet inte om jag pallar det just nu, det känns fortfarande lite ostabilt i kroppen på mig. Lite som ett sår med en såndär tunn, tunn sårskorpa över som man absolut inte får pilla på. Nattgammal is liksom.

Men lite duktigt är jag i alla fall. Jag ringde min läkare och vi pratade om varför inte intygen kommit in så han skulle skriva ett nu i veckan. Sen pratade jag med mobila teamet så de ska hjälpa mig att söka socialbidrag för första gången i mitt liv. Men jag ser inge annan utväg eftersom jag inte kommer få några pengar från FK denna månaden och kanske inte heller nästa månad. Tant mamma har erbjudit sig att låna min pengar, hon har ju nu när stugan är såld men jag har abslout inte hjärta att ta ifrån henne pengarna nu när hon för en gångs skull har lite pengar på banken efter alla års slit i vården.

Idag är första dagen jag dricker kaffe i alla fall. Det är så vansinningt gott att det nästan är så att himlen öppnar sig och Guds stora gula sol lyser just på mig och ingen annan. Nu fattas bara ett bloss med. Men det har jag inga av. Inte sedan 4 dagar om jag räknad har ajg rökt förutom små små bloss på några fimpar som jag hade. Jag räknar inte cigarren eftersom man inte tar halsbloss med en sådan.

Men jag ska försöka att inte överdosera på koffeinet så att jag blir sådär otäckt skakgig och brakig som man kan bli när man dricker för mycket koffein.

Men en kopp till får det allt bli. Och en snus under läppen för att hålla cigglusten stången.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback