Fint besök av min yngsta son

Min son var här igår, min yngste son. Jag var så förbaskat glad att jag knappt visste vart jag skulle vända mig. Jag, hans mamma och hennes gubbe tog en kaffe och ordnade upp lite papper som behövdes för att min son skulle få skaffa pass. Sen gick de vuxna tillsammans med min sons lillasyster och kvar var jag och sonen.

Vi gjorde väl inget speciellt. Vi snokade runt lite i lägenheten för att han skulle få bekanta sig med den. Han fick en hel hög med datortidningar, Populär historia (han är som sin far mycket intressedad av historia) och min gamla trontjänare till gitarr som jag en gång fick av Nelson. Grabben spelar saxofon så jag tänkte att det kan vara bra för honom att lära sig lite gitarr, eller i alla fall få möjligheten. Sen fick han ett dataspel och en dvd-film med som jag råkade ha i två upplagor.

När han gick efter bara några timmar kändes allt ruttet och ensamt. Men samtidigt sådär varmt och gott i bröstet när man har varit tillsammans med sitt barn och känt den där förbindelsen som man bara kan få med sitt barn.

Minne har han med. Han tittade på den tv som jag fått av Pernilla (Tack igen) och konstaterade direkt att en sådan har ju farmor ju, fast hennes är lite större.

Nu hoppas jag att det inte dröjer så länge innan han kommer nästa gång. Det har gått alldeles åt helvete för lång tid sedan vi träffades senast. Nu är det bara äldsta sonen som ska komma ut med så har alla mina barn varit hemma hos mig här i min nya lya.

Det är en gåva, barn. Så jag är glad över att de fortfarande vill träffa gamla gubben pappa. Man mår liksom bra i flera timmar efteråt. :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback