Rörigt pladder

Ojdå. Skrev jag inte ett ord i går? Så ovanligt. Men kanske behövde bloggvärlden lite radiotystnad från mig. Men nu sitter jag här igen. Gårdagen gick i lugnets tecken. Mobila teamet hämtade mig så att jag kunde utföra lite ärenden. Bland annat var jag på socialkontoret och tiggde pengar. Ett nytt lågvattenmärke i mitt liv. Men det gick hyggligt kan man väl sammantfatta det hela. Men jag hoppas jag aldrig mer behöver gå dit. Det var känns inte alls trevligt kan jag säga. Men tyvärr en nödvändighet eftersom jag inte får några pengar från försäkringskassan. Jag hoppas att det ordnar upp sig snart.

I övrigt så fick jag inte mycket gjort igår. Dagen liksom bara gled undan utan att sätta några större avtryck i historien om mitt liv. Men vad som var roligt var att jag pratade med en gammal arbetskamrat som jag inte sett på säkert tio år. Hon känner AK som jag i sin tur känner genom nätet och bloggen. De var i kungshamn på någon fotbollsturnering som deras barn deltog i. Vi bestämde att vi skulle gå ut på torsdag nästa veckan. Men nu vet jag inte. Jag kom på att jag inte har några pengar för tusan. Fast det kanske inte behöver kosta någon mer än gaderobsavgiften om man inte dricker nått förstås. Så kan man visst göra med har jag hört rykten om.

Det var ju torsdagskväll på torget i går, den första av årets upplaga. Torsdagskvällar på torget i Borås under sommaren kommer det diverse artister och uppträder. Igår var det Lassa Berghagen och det gjorde mig alltså inte ett skvatt att jag missade det. Nästa vecka är det Amanda Jenssen så det kan väl bli lite småputtrigt kan jag tro. Det brukar vara packat med folk i staden och är det fint väder så myllrar det av människor på uteserveringarna.

Som tur är så kunde jag låna 200 spänn av K så att jag kunde köpa lite makaroner och sånt. Socpengarna kommer inte förrän på tisdag. 750 spänn som ska räcka i 2 veckor så det ska nog bli bra. Jag är djupt tacksam för att få leva i ett land där det finns sådan hjälp.

Idag hade jag tänkt att åka in till La Stada Borås för att hälsa på tant mamma. Städa lägenheten ska jag göra med. Chips hårar ner så att man kan tro att hon har betalt för det. Själv så brukar hon ju ränna och gömma sig när jag tar fram dammsugaren. Man kan ju tycka att hon kunde hjälpa till lite men inte då.

Nä. Nu får det bli lite mer kaffe. Det här inlägget blev rörigt märker jag så det krävs nog lite koffein så att jag piggnar till lite och har någon form av koll på vad jag skriver.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback