Vänder det snart tro?

Ute regnar och regnar och återigen regnar det. Jag har just lyckats skrapa ihop de pengar jag behöver för att hämta ut min medicin men lusten att åka ut i regnet och blåsten med Gula faran är helt klart lite begränsad. Kallt regn rakt upp i näsan är sällan trevligt.

Vart tog all den trevliga solen vägen? Blev den tjurig när folk bara gick omkring och klagade för att det var varmt och torrt? Jag som hade hoppats på en såndär 1994-sommar med evig sol och asfalt som blödde i värmen. Men där fick man tji minsann. Men sommaren har ju knappt börjat så det kan ju ändra sig, vilket jag hoppas att det gör.

Under tiden får man sitta inne med en god bok och invänta värmens återkomst. Bara det inte blir som förra året, när det regnade konstant hela sommaren. Eller 1987 när det strilade mest hela tiden. Det vet jag för då jobbade jag som dödgrävare på park och kyrkogårdsförvaltningen och satt i regnet och rensade gravvårdar. Det var en faslig massa vatten som kom den sommaren. Jag tillbringade det mesta av tiden i orange regnkläder.

Men värme har sina problem med. Ni skulle bara känna lukten som kommer ifrån soprummen på äldreboenden där det byts en massa blöjor på vuxna människor. Låt de där blöjorna ligga och gotta till sig lite i värmen så får man en odör som inte är av denna värld. För att inte tala om hur tråkigt det är att jobba inomhus när solen gassar.

Tja, själv slipper jag ju de problemen även denna sommaren. Jobbar ju varken inne eller ute så jag kan själv välja vart jag vill tillbringa min dag. I alla fall när jag inte jagas av nån fånig ångestattack. När det kommer till det så hoppas jag att de sista dagaran var kulmen på några månaders försämring. Kanske vänder det nu? Fan vet.

Kommentarer
Postat av: Britt Andersson

Om några timmar så åker jag förbi Viskafors på tåget, jag ska till Varberg några dagar. Har en underbar väninna/själssyster där och sådana vänner ska man glädjas åt. Önskar dig allt gott och en riktig vän som alltid finns för dig.



Jag vinkar till dig när "mjölkatåget" passerar Viskafors:)



Ha det så bra som det går, du klarar mer än du tror, så tro på dig själv. Krama Chips:)

2008-06-23 @ 15:50:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback