Varmt och gott

Ännu en varm härlig dag även om det är lite svalare idag, vilket i sig inte alls är så fel. Idag har jag inte gjort något speciellt fram till nu. Mobila teamet var här och vi tog en kaffe på torget men jag fick en panikattack där jag satt så vi fick hastigt och lustigt avbryta det hela. Men när jag väl kom hem igen så mådde jag helt ok. Knepigt det där.

Så nu sitter jag och dricken en kopp kaffe och tänkte jag skulle formattera om datorn som har krånglat allt med den sista tiden. Dags för en storrensning av burken. Jag har ägnat en stor del av gårdagen och morgonen åt att backa upp de filer jag behöver ha kvar och jag hoppas inte jag har glömt något. Men det har jag säkert. Man brukar göra det har jag märkt.

Sen måste jag åka och handla lite mat till kylen och skafferiet för nu är det totalt tomt i mina förråd. Men det kan jag ju göra medan datorn står och puttrar och installerar Vista, det brukar ju ta ett bra tag det där.

Men först så ska jag dricka upp kaffet och samla kraft till att fixa med datorn. Hör ni inte av mig på ett tag så beror det helt enkelt på att något har gått åt pipsvängen. Det skulle inte direkt förvåna mig om något krånglade. Det göra det ju jämt med datorer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback