En ny dagn nya utmaningar

Gott att den värsta träningsvärken gått över även om mina vader fortfarande värker när jag går så jag får trippa fram. Jag är kort och gott ett fysiskt vrak. Som Kusin Esko sa när han såg ett kort på mig när jag var ung "vad hände?"

Det kan man fråga sig. Hua. Men nu blir det betydligt lättare att hålla en vettig diet eftersom jag köper in maten själv. Plockar man sedan bort ölen från ekvationen så borde jag gå ner relativt lätt. Sen får jag börja träna igen, sannerligen. Både för att må fysiskt och psykiskt bättre.

Men jag får väl börja med att få iordning mitt hem innan jag tar på mig några andra projekt. Jag har en liten lista på vad som behövs införskaffas. Mopp med spann, gipsskruv så att jag får upp mina tavlor och ett väggskåp i köket. Jag måste hämta mina grejor hos före detta frun, bland annat ett köksbord med stolar, barnens sängar och lite annat snått och gott. Framför allt alla mina verktyg så att jag kan skruva upp tavlorna med nått när jag väl köpt gipsskruvarna.

Det är mycket som skall göras innan jag har "bott in mig" på riktigt, men det är kärt arbete. Jag trivs med lägenheten lite mer för varje minut. Det än ju mycket, mycket bättre än den jag hade på Lindormsgatan innan jag träffade före detta frun. Mycket fräshare och luftigare, plus de där rummen som räknas som garerober men som är som små sovrum. Det är visserligen väldigt lågt i tag i båda två men vad gör det.

Nä, bättre kunde jag inte fått. Det klart, jag hade ju helst haft en likadan lägehet på Sjöbo men jag ska nog vänja mig vid Viskafors med känns det som. Allt kurvor pekar uppåt. Här kan jag sitta och grotta ner mig de dagar jag känner för det. Och när jag tröttnade på det så kan jag gå ut på vägen utanför och ta bussen som stannar precis bredvid huset och ta en tripp till La Stada Borås.

Inget större problem egentligen på min himmel. Livet leker och jag har en alldeles egna lägenhet och får äntligen leva vuxen liv igen efter 13 månader med tant mamma.

En ny start i livet är kommen. Nu gäller det för mig att ta tillvara den och vårda den ömt så att jag ger mig själv de bästa förutsättningarna i livet. Men det känns som om jag är redo för det nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback