En summering

Man ska inte tro på allt man ser på nätet. På nätet stod det att Viskafors affär är öppen till 19.00 på helger men när jag kom dit så var den redan stängd eftersom den de facto stänger 18.00 på helgen.

Som tur var så kom ju Polare M med hund så jag fick lite cigg av henne. Annars vet ingen hur det gått.

Vi satt och tittade på melodifestlivalen. Jag höll på Bentgtzing, hon höll på Nordman men vi var väl rätt överrens om att Perelli skulle vinna det hela och så blev det ju.

När Polare M åkt hem så blev jag sittande framför en film först och sedan så låg jag och vände mig och vred mig i sängen till sent på natten. Så det blev en ordentlig sovmorgon kan man säga.

Så, nu sitter jag med morgonkaffet och förbereder mig för promenaden till affären för att införskaffa lite cigaretter.

Resten av dagen tänker jag inte göra ett skvatt kan jag lova. Förutom en lång härlig dusch och raka mig. Sen ska jag nog titta på någon film tror jag. Ta det lugnt i största möhliga mån. Det är söndag gubevars. Jag försöker hålla min helgrutin med att ägna lördagen åt något lustfyllt som att umgås med vänner, kanske festa eller iallla fall göra nått trevligt. Söndagen är vikt åt eftertanke och lugn.

Nästa vecka har jag inget på schemat alls. Men jag måste försöka få loss mina saker från före detta frun så att jag slipper den bördan på axlarna.

På onsdag är det dags att pensionen ramlar i, så då ska jag storhandla. Blir gott att äntligen få fullt i frys och kyl och även inhandla lite smått och gott som jag inte har, som konservöppnare och sånt.

Tja. jag sätter väl igång med att sätta igång.

Kommentarer
Postat av: pum71kin

Hej hej!

Jag är glad att du äntligen har fått en lägenhet! Snart kan kanske barnen hälsa på dig.
Har du lagt märke till att det snöar väldigt ymnigt idag? För egen del skulle jag ha önskat att snöfallet kommit på julafton och kanske medfört sig en smula julkänsla.

Sköt om dig! pum71kin

2008-03-17 @ 08:56:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback