Ett sammelsurium av ord

Vädret är underbart vackert. Snön gnistrar, solen skiner och himlen är blå. Precis hur trevligt som helst. I januari det vill säga. I mars är jag mer tveksam. Vore trevligt med lite vårkänslor liksom. Fasen, är det inte dags snart att damerna tar på sig de korta kjolarna och visar benen lite. Men det går ju inte när snön ligger på gator och gräsmattor.

Jaja, jag får väl ge mig till tåls lite kan jag tro. Kjolarna kommer väl kan jag tro. Fram tills dess får jag drömma om vackrare dagar.

För tillfället gör det mig inte det allra minsta hur vädret är. Jag sitter och retar gallfeber på mig själv med att vara irriterad på att golven är så lortiga. Konstigt att man kan bli så handikappad utan en dammsugare, mopp eller ens borste. Golven gror sakta igen och jag kan inte göra så mycket åt det. Det ska bli ett sant nöje att plocka upp dammsugaren ur förpackningen i morgon och dra runt den på golven så att de blir grus och dammfria.

Men det där med golven är det ju bara 50% av innevånarna i det Carlzonska hemmet som bryr sig om. Chips ligger längt uppe på bokhyllan och sover den oskyldiges sömn och struntar fullkomligt om det så växer raps på golvet. Även fast hon är en av dammbovarna med alla katthår som hon obekymrat släpper ifrån sig när hon vandrar runt i lägenheten.

Tja. Nu ska jag ta en kopp kaffe, en cigg och sedan masa mig in i duschen, allt som förberedelse till promenaden bort till affären där det skall inköpas cigaretter och mjölk.

Så, istället för att sitta här och svamla så sätter jag väl igång då :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback