iNOM MIG

fÅNGAD. kEDJAD. nEDSKLAGEN, sÖNDERSPARKAD, pISKAD, fÖRSTÖRD, fÖRSLUTEN, kORTSLUTEN. tOTALHAVERERAD, mISSTRODD, bESPOTTAD, fÖRAKTAD, bESVIKEN, lEDSEN, aRG, sÖNDERSLAGEN, aLLT, aLLT, aLLT. aLLT ÄR JAG UTOM ÄLSKAD.

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Jag vet inte om jag har nåt tröstande att säga, mer än att jag läser dina ord och lider med dig. Jag fick en idé som kanske kan lätta upp lite: ansök om färdtjänst! Så här står det kommunens hemsida:
"Färdtjänst är kollektivtrafik med färdtjänstbuss eller personbil för dig som har stora svårigheter att förflytta dig på egen hand eller resa med allmänna färdmedel. Funktionshindret ska vara bestående i minst sex månader." Man kan väl lungt påstå att det gäller dig? Några av de resor du ska göra varje vecka bör väl vara ftj-resa och inte sjukresa...

2008-03-26 @ 19:58:33
Postat av: wob

Jo jag har funderat på det samma. Men jag tror det räknas som sjukresa allt det jag ska på så då trasas min ekonomi sönder annu mer än den redan är. Men jag tänkte ringa och kolla läget i alla fall.

2008-03-26 @ 20:15:28
Postat av: Pernilla

Ja, en koll kan det ju vara värt. Enkelt kan man säga att allt man behöver remiss till ALLTID räknas som sjukresa. Om man har "remisslösa" besök på instanser vet jag inte hur gränsen dras... om det inte handlar om besök på vdc exempelvis. :o)

2008-03-26 @ 20:21:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback