Lite ditten och datten och allmänt småprat

Nu har jag varit duktig igen och tagit en rask promenad till affären och tillbaka. Det småregnade på vägen dit men på vägen hem var det helt ok att promenera, rensar skallen en hel det att röra på sig.

Nu har jag börjat med att diska alla tallrickar och glas som jag haft med mig. De har ju stått i ett förråd i ett år så jag tror det är bäst att diska dem innan jag använder dem. Men det där sköter ju maskinen så bra själv så.

Nu börjar det likna ett hem här. Men jag måste ta tag i alla kläder som ligger i svarta plastpåsar huller om buller. Några galgar har jag inte upptäckt än i mitt letande men de kanske ligger där någonstans. Vet i alla fall att jag har ägt en faslig massa blå och vita plastgalgar.

Alla böckerna lär jag inte få plats med i den bokhyllan jag har så jag får väl göra slag i saken och köpa en här framåt våren. Jag har böcker nog för att fylla en bokhylla till tror jag.

Jag skickade ett sms till före detta frun om hon visste vart espressobryggaren finns men inte ens det svarar hon på. Hon har verkligen suddat ut allt som är jag ur sitt liv. Tja, bara hon är lycklig så är jag glad för hennes skull.

Nä, nu är det lite tv som gäller och så diska mellan varven. Helt ok slut på en dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback