Min egna nyckel

Oj vilken fin lägenhet jag fick. Takvåning med snedtak, balkong med utsikt över Viskan, diskmaskin, nyrenoverat, fräsch tvättstuga. Precis allt man kan begära. Dessutom två garderober som är superstora, den ena kan jag nästan ha som ett eget litet rum. Finns inget fönster i den givetvis men jag lurar på om jag ska ha datorn där inne. Som ett lite arbetsrum liksom.

Det enda problemet är att sovrummet har just snedtak så jag vet inte om jag får plats med barnens våningssäng. Men det löser sig.

Så nu har jag en nyckel i min knippa till min alldeles egna lägnehet. Knappt jag tror det är sant. Jag ska börja köra lite småsaker idag med hjälp av Polare M.

Det var en faslig massa tankar som for genom mitt huvud när jag fick nyckeln i min hand. Givetvis fick en en dunderpanikattack senare på kvällen. Självfallet eftersom jag känner en massa, då kommer de som på beställning. Men det gjorde bara att jag somnade gott i går efter att pumpat i mig en massa lugnande och sen fick jag en rikitgt god natts sömn. Det var skönt att samla på sig lite av den vackra sömnen efter att ha slarvat med sovandet i några veckor.

Ah, vad livet är vackert!!!

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Jättegrattis Jonas! Himmel vad gott du måste må nu - jag nästan kan se det framför mig: Du o katterna på balkongen, morgontidningen, en kopp kaffe och lite morgonsol! Och diskmaskin... lite vardagslyx är aldrig fel. :-)

2008-03-04 @ 11:59:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback