När inget blir gjort

Ok. Innan någon annan påpekar det uppenbara. Jag vet. Det har blivit väl många sovmorgnar nu. Eller ska vi kalla det sovdagar kanske. Knatade inte upp ur bädden förrän vid 14.50 idag. Jaja, jag vet. Man ska inte sova bort livet och allt det där.

Men det är så förbannat gott att kunna sova precis hur man vill utan att någon kan säga nått om det, så jag sover av rent trots liksom. Men jag misstar inget speciellt kan jag säga. Det finns inte så mycket jag kan göra ändå. Eller det finns det ju, men det finns inget jag måste göra som jag kan göra så att säga. Jag borde städa, dammsuga golvet och våttorka dem men jag har ju ingen dammsugare och ingen mopp så det går bara inte.

Hade jag haft mina saker som står i före detta fruns förråd skulle jag kunna montera ihop köksbordet och barnen sängar men det går inte heller eftersom... ja som sagt, de står ju i före detta fruns förråd.

Så, jag tar det lugnt. Hasar omkring i mina tofflor och morgonrock och bara njuter av livet. Knäpper lite på gitarren, röker en cigg eller två och dricker lite kaffe. Strax tänkte jag läsa dagens lokalblaska. Så helt sysslolös är jag inte. Jag gör inget vettigt bara.

Men i morgon är det storhandling på schemat. Då ramlar det manna från himlen nämligen. Eller snarare, så får jag pengar på kontot. Det kan jag inte säga annat än att jag ser fram mot. Då ska jag köpa en dammsugare, mopp, ketchup och lite annat av allt det goda livet kan bjuda på.

Men fram tills dess så ska jag gå här och skrota tänkte jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback