Oj då vad mycket det blev på en gång

Gulp!!! Nu blev det hårdhandskarna på. Har varit på det där mötet så nu tillhör jag missbruksenheten och tillhör känns som rätt ord. Måndag, onsdag och fredag måste jag in mellan 09.00-11.00 för att ta mina Antabus, det är regelbundna provtagningar som jag ska börja med redan nu på fredag. De proverna kommer nog inte bli så vackra är jag rädd för. Sen är det återfallspreventionsterapi på missbruksenheten, ångestterapi med min vanliga terapeut och så sjukgymnastik på det. Fan, jag får fullt upp hela veckan lång med allt detta.

Det där med Antabusen retar mig lite. Räcker det inte med att jag visar upp proverna? Om jag dricker syns ju det på proverna liksom. Jaja, jag får väl börja så hår och se hur jag ska få ihop det. Sen gäller det ju att samordna det hela så att jag inte får en tid på sjukgymnastiken 13.00 och skall vara på missbruk senast 11 för att ta min medicin. Då är det två timmars väntan i stan som gäller.

Hua. Dyrt blir det med. Men men. Inte mycket att göra åt det hela misstänker jag. Legitimationen vill jag ju behålla.

Men som sagt. Jag känner mig lite överväldigad av det hela och vaninnigt stressad när jag tänker på det. Fan, jag som inte pallar att åka buss ska ta bussen till stan minst 3 gånger i veckan, kanske fler beroende på hur jag får tider hos min terapeut och min sjukgymnast.

"men det är väl bara att skärpa till sig och ta tjuren vid hornen" kanske den undrande tänker. Tja, men att få en 30 minuters panikattack 6 gånger i veckan är inget jag ser fram emot. Förhoppningsvis så mår jag bättre och bättre allt som våren kommer. Men som det ser ut just nu så känns det omöjligt.

Tja, den dagen den sorgen. Nykter lär jag ju inte ha några problem att hålla mig i alla fall, bara en sån sak.

Idag står det tvätt på schemat. Jag ska strax bege mig nerför trapporna för att inviga tvättstugan. Det har blivit lite pryttlar som behöver tvättas. Ska bli kul att se hur den funkar, tvättstugan.

Så, jag får väl smälta dagens besked och bege mig ner i källaren.

Kommentarer
Postat av: Nelson

uj! Hur skall detta funka? Shite mannen... Så här kan ju inte ditt liv bli? Som att vara omyndigförklarad ju! Måste ju gå att lösa på något smidigare sätt! Verkar som dom har 0 koll på hur du har det på riktigt!
Säg i från för tusan! du kommer ju att krackelera!

Sorry blev bara så förstört av att höra detta! Kram på dig mannen...

2008-03-26 @ 18:47:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback