På schemat

Herreje vilken huvudvärk jag har fått. Jag har gått den mycket uppiggande promenaden till affären i skönt väder. MEn problemet är att jag inte tagit en sort av mina tabletter på några dagar nu så jag känner av det rätt ordentligt genom att jag får en speciell sorts yrsel som liksom känns som om man får små stötat i hela kroppen och allt snurrar till.

Givetvis borde jag masat mig iväg till apoteket redan för några dagar sedan innan tabletterna tog slut men jag har liksom inte kommit för mig. Så nu blev det en rätt besvärlig promenad där hela världen skakade till vartannat steg.

Men jag fick köpt det jag skulle och har rent av lite pengar kvar på kontot. Inte illa alls. Kommer inte ihåg när det hände senast. Och i morgon ramlar det ner ännu mer pengar. Fast det klart. Nu har jag ju en hyra att betala på egen hand. Tidigare har jag ju delat allt med morsan så det blir väl lite fattigare frammåt. Men vad tusan. Jag kommer klara mig bra i vilket fall som helst har jag räknat ut. I alla fall så länge jag inte ställer på bilen igen. Då kan det bli lite tight med försäkringar och bensin och allt sånt. Men den dagen den sorgen. Först måste jag ju ordna pengar till körkortet.

Var sak har sin tid och plats.

Så i morgon blir det till att masa sig ur sängen betydligt tidigare än jag gjort de senaste dagarna. Mobila teamet skall hämta mig så att jag kan storhandla. Jag tror inte jag skulle palla att åka bussen själv. Inte utan alkohol i kroppen och det är ju inte aktuellt. Speciellt nu när jag inte tagit de där pillren som jag ska, då kan jag tänka mig att en bussresa kan utvecklas till rena skräckfärden. Så jag är tacksam för att mobila teamet hjälper mig.

Tänk, vem trodde att man skulle behöva hjälp med att handla när man inte ens har fyllt 38? Fan, jag måste få ordning på den där ångesten. Risken finns ju att jag blir tämligen isolerad här ute i buschen (förlåt alla Viskaforsare men så känns det lite än, även fast jag börjar upptäcka saker med Viskafors som är ack så bra som jag inte visste om tidigare).

Apoteket får jag inte för allt i världen glömma i morgon. Jag har en vag aning om att jag behöver de där pillren, vare sig jag vill eller inte.

Sen måste jag på något sätt lösa det där med mina saker som är kvar hos före detta frun så att jag slipper gå och grubbla på det där. Men det är mycket som ska stämma för att få ihop det. Jag ska få ihop folk, en bil som kan ta släp, det skall passa före detta frun tidsmässigt. Man vill ju inte ramla in och förstöra påsken för henne och hennes nära och kära.

Sen måste jag hämta mina sista saker hos tant mamma och "flyttstäda" vardagsrummet från alla rester av mig och mina katter. Gudskelov så har hon fattat att hon måste ha hjälp med städningen så hon ska be om att få städning av hemtjänsten beviljat. Hoppas det går igenom för hon kan då rakt inte städa själv. Visst jag vet. Jag skulle kunna åka in till La Stada en gång i veckan och dra igenom lägenheten, men det är ett lite osäkert sätt att lösa det hela på eftersom jag aldrig vet hur jag kommer må själv från vecka til vecka eller ens från dag till dag.

Jaja, kort sagt så har jag lite smått och gott att göra här i veckan. Köpa gipsskruv inte att förglömma.

Så det får bli en tidigt sorti i kväll så att jag kommer upp till morgonkaffet och duschen i vettig tid. Nu borde jag ju ha samlat på mig ett antal sovmorgonar de sista dagarna. Kan man tycka i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback