Poem på morgonkvisten

Allt jag är kommer från dig. Doften av snö, smaken av salt. Mjuka läppar mot min hals, spröda hårstrån i min hand. En känsla av en puls mot min hand, ditt hjärta i min ande. Knoppande blad, strilande vatten, varmt och mjukt mot min rygg. En varm kyla som ger mig det själen kräver. Men stopp. Det är över nu. Du får kliva tillbaka, ta ett steg, två, tillbaka.

Spriten i mitt glas är snart slut. Dimman växer mig över huvudet. En känsla som kommer smygande, då slutar jag tänka. Morgonen växer utanför mitt ensamma fönster och det kall viker för dagens värme. Men du bor i hålet där mitt blod läcker ut, sakta men stadigt pumpande. En skyddsväst skyddar mig men jag förblöder ihjäl. Med din smak på min tunga och ditt ansikte för mina ögon.

Jag tänder ännu en cigarett. Häller upp lite mer död i mitt glas. Super in allt av rök och vinter kan jag få. Ditt mobilnummer har blivit obegripligt för mig. Jag gråter för det som var vi, det som fanns. Du var mitt allt, mitt liv och min anledning att stanna kvar. Nu har jag bara kvar en rad med isiga dagar, som fast i det som gjorde mig till det jag är. Kraften i min kärlek är slut. Den har slagit sig sönder och samman mot dig.

Kommentarer
Postat av: Britt Andersson

Man kanske skulle ta "mjölkatåget" till Viskaförs bara för att se dig dansa vals naken:)

För jag förutsätter att du inte drar ner persiennerna?

När jag tänker närmare på saken så är det det nog bäst att du får ha din " nakenvals" bakom nerdragna persinner, jag vill ju inte att du ska bli vräkt pga "förargelse väckande beteende" nu när du äntligen får en egen lya, som du rätteligen borde fått för länge sen.
Men vi lever inte i den bästa av världar, tyvärr.

Själv har jag halsfluss och feber utöver allt annat som du vet, men det är väl "lagen om alltings helvete" ;)

Ha det bra nu, Jonas jag och många med mig står här i bakgrunden och stöttar dig.

2008-03-01 @ 12:20:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback