Så klart

Nå hur gick det nu med bussresan? Inte alls. När klockan ringde 08.00 stängde jag av den, bestämde mig snabbt för att helt enkelt skita i allt ihopa och bara fortsätta sova.

Smart? Näe, inte så. Men saker är som saker är. Inte mycket att göra nått åt såhär i efterhand. Helt oväntat var det inte. Det kommer att bli problemem med detta, helt säkert.

Natten spenderade jag mestadels vridandes och vändandes i sängen, upp och röka, kasta sig under täcket igen. Orolig är väl minst sagt ordet för dagen. Eller natten snarare.

Men nu har jag två dagar på mig att samla ihop mig och ta tag i min lilla knappt befintliga krage och sen får jag hoppas att jag pallar att ta bussen på måndag morgon. Jag vågar inte säga att så kommer ske men jag hoppas att jag pallar det. Annars sitter jag i skiten så det skriker om det. Det är ju den där legitimationen jag måste behålla. Jag har ingen lust att slänga bort tre års högskolestudier och 5 års yrkeserfarenhet på att jag inte pallar att åka buss.

Så. Jag kommer väl skrota omkring här hemma under helgen och hoppas att det går bättre på måndag.

Fan, det MÅSTE gå.

Kommentarer
Postat av: Nelson

Jag känner mig lättat av att höra att u aldrig kom iväg! Säkert många som hatar mig för att jag skriver detta men det skiter jag blanka fan i! Om dom bara visste hur våran vardag verkligen är för en minut! Skulle de klara att ha det som vi? Tror inte det känslan skulle vara för övermäktig. Ring vederbörande myndigheter på måndag och tala ut ur skägget och visa var skåpet skall stå. Din problematik är ligger inte i alkoholen det är din ångest du behöver hjälp med! Riktig medicin!

Tänker på dig Jonas! Kram på dig mannen! Och trevlig helg.

2008-03-28 @ 14:12:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback