Strax innan jag svimmar

Första kvällen i min egen lägenhet. Jag tror inte känslan har landat än. Hela lägenheten är upp och ner, det står lådor och påsar och möbler precis överallt. Chips, min katt, har fullt upp med att upptäcka det nya landskapet.

Det har varit en hård dag. Att flytta en massa tunga möbler när man röker 80 cigg om dagen är inte helt lätt. Tack gode gud för den hjälp jag fick av Kusin Esko och Polare M. Och min dotter. Utan dem hade inte detta varit möjligt.

Vi bar och bar och bar och bar och bar. Uppför trappor, nerför trappor, in bland trappor, mellan trappor. Jag är så jäkla glad över att de ställde upp på en lördag med att bära min skräp.

Bäddsoffan fick vi lämna i källaren. Aset väger typ tusen ton så jag får försöka få ihop mer folk till att bära den. Sen har jag ett vindsförråd och en källarförråd kvar hos före detta frun. Gudskelov lät hon mig behålla sakerna där under veckan så att jag kunde låta Esko och Polare M få ett liv.

Men nu ska jag sova, sova, sova. Jag hade tänkt mig att äta lite lasagne men kom på att jag inte hittar några gafflar, skedar eller knivar. Så jag åt lite Keso ur en äggkopp. Får räcka för idag.

Återkommer med mer i morgon. Nu ska jag svimma :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback