Till min egen stora förvåning

Hua, jag klarade det. Jag gick aldrig till affären och köpte mer folköl. Helt vettigt gjort, oväntat vettigt med tanke på att det är jag som tog beslutet. Men jag erkänner, jag fuskar lite. Tog faktiskt en sömntablett och gick och lade mig att sova så gott det nu gick när hela kroppen var i anfallsställning. Men nu känns det som att det inte kommer vara omöjligt det hela. Nu tog jag en sömntablett till och tror jag kommer sova hela natten. Fan, sen är man ju nästan som folk igen i morgon.

Jag kände att det höll på att balla ur det hela så jag tänkte att det är lika bra att bita i det sura äpplet nu istället för om några veckor när jag supit ner mig totalt. Ibland funkar det inbland gör det inte det. Det beror nog mycket på omstänigheter är jag rädd för. Man ska ha lite tur oxå. Hade det varit sommar och 23 grader varmt så kanske promenaden till affären varit mer lockande och lätt att ta. Men nu är det minusgrader och snälblåst och snö så då tar den late i mig överhand.

Nä, som sagt. Det fick bli en mellandag det hela, men jag tror det värsta är över. Det kommer bli några dagar med lite skak och brak men det kommer nog gå vägen. Hoppas jag.

Kommentarer
Postat av: biffen

gott maistro...drick mycke vatten...du löser detta..

2008-03-23 @ 00:10:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback