Vi går här och skrotar

Det är roligt att se katten Chips gå på upptäcktsfärd i lägenheten. Hon provar ut olika stället att ligga på, hoppar upp på möbler och snusar sig fram som en dammsugare genom rummen. Men jag tror att hon trivs rätt bra verkar det som. Det enda var väl att hon hade kräkts på en av mina fotäljer, men det var bara att torka upp och se glad ut.

Å vi går här och skotar, Chips och jag. Givetvis glömde jag sladden till telefonen annars hade jag lagt upp lite bilder på hur det ser ut här. Men det får bli vid ett senare tillfälle.

Det var gott att jag kunde hämta ut mina tabletter igår. För just nu behövs de rätt mycket. Jag har ett pirr i kroppen som jag inte blir av med. Troligen är det väl ett pirr av glädje och förväntan men eftersom jag tolkar allt jag känner som ångest så blir det inte lika trevligt som det skulle vara annars. MEn nu har jag mina piller så jag kommer ner lite i varv.

Enda smogen på min himmel är att min lokalblaska inte kommit än. Den ramlar fortfarande ner hos tant mamma misstänker jag, fast jag gjort en flyttanmälan. Så jag tänkte jag skulle ringa direkt till prenuerationsavdelningen och prata med någon om det där. Man betalar ju dyra pengar för det där så det vill jag inte missa. Plus att det känns med "hemma" att ha Bt.

Men, det problemet löser man ju lätt med ett telfonsamtal och det gör jag i detta nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback