Villrådig

Det är elt klart krångligt att flytta. Först ska man kånka och bära allt man äger upp och ner för trappor. Sen ska man packa upp det hela och lista ut vart man tycker att möblerna ska stå, vart tavlor ska hänga och slika ting. Man måste lösa problemen med att det givetvis inte finns någon elkontakt där man vill ställa lampor eller att man har en bokhylla för lite för alla sina böcker.

Sen så kommer man ju till allt det där som man vid en separation helt enkelt inte äger. En så enkel liten pryl som en toaborste. Vem har tänkt på att man behöver det liksom?

Egenligen känner jag mest för att bara lägga mig i sängen och sova och hoppas att allt är i ordning när jag vaknar, men jag har en vag misstanke om att det helt enkelt inte sker. Men jag drar mig för att sätta igång. Ska jag börja med böckerna? Tja, då får jag bort en hel del lådor i vardagsrummet. Eller ska jag börja med det tröstlösa arbetet med att sortera alla kläder som just nu ligger i svarta plassäckar i ena "megagarederoben"? Eller det kanske är sakerna till köket jag ska börja plocka in?

Fan vet vilket som är bäst. Nä, det får bli en kaffe till medan jag listar ut det hela så att det blir ett bra flöde i arbetsprocessen :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback