13 kilo kvinna

Vi är i lika dålig form min katt och jag. Jag köpte en pinne med ett snöre på och en flamsig sak i änden på ICA MAXI för 25 spänn som vi har haft det vansinnig roligt åt min lilla pälsboll och jag. Jag viftar från rum till rum och Chips jagar och jagar. Men det tar slut rätt snabbt för tillslut så lägger sig katten platt på golvet och skiter fullständigt om jag viftar eller inte. Hon slänger en snabb blick och blundar sedan, som om pinnen med snöret inte fanns.

Själv är jag rätt trött efter att ha sprungit från rum till rum så vi är väl rätt överrens vi två. Sängen locka måste jag erkänna, även fast jag druckit 3 muggar med kaffe. Jäkla piller till att trötta ut.

Men, Clapton spelar och sjunger om kokain på datorn och mörkret smeker mig som en kvinnohand. Så helt fel är inte livet. Så jag sväljer mina piller, drar hungrigt på ciggen och funderar på vad jag ska drömma om inatt. Jag har en halv kyckling i kylen och några pilsner i skafferiet så helt desperat är jag inte. Nu fattas bara en kvinna att kyssa på så vore jag nöjd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback