Ännu en gång denna Brolle

Brolle, den kända hårbollen, är förbannad och ledsen igen. Det var väldans vad den karln är missnöjd med livet. Den här gången har han till och med lyckats klämma fram en liten tår i ögonvrån efter att han förlorat i det totalkassa tvprogrammet "körslaget". Stackars stackars Brolle. Kan inte någon ge honom nått uppiggande, han verkar vara i desperat behov av antidepressiva.

Först var han sur på producenten för att den fått ett mess av den lika fjantiga Alex Shulman och dessutom haft fräckheten att svara på messet. Men, tänkte jag då, det var ju Alex som var taskig mot Brolle. Inte producenten som bara tog emot messet. Nu är Brolle sur på sin kombatant för att denne framfört en låt tidigare.

Hur i hela fridens namn ska Brolle klara livet i rampljuset om han inte pallar att förlora en lökig tävling på tv? Hur många bittra tårar gråter inte herrn när han får en taskig recension?

Herregud, jag trodde jag var känslig men jag är ju rena plåtmannen mot softa Brolle. Den som ger sig in i leken och det ena med det andra.

Förresten undrar jag om inte Brolle borde betala en speciell straffskatt med tanke på hålet i ozonlagret vars storlek borde svälla betydligt när han sprayar håret varje morgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback