Blott en sekund

Man ser så mycket på en dag. Även en dag när inget händer. Liksom. Lämna hemmet, gå ur din bil. Parkera din motorcykel och ställ dig och bara titta. Runt, inte bara dit din näsa pekar. Lukta, känn med fingrarna i myllan, på asfalten, i gruset eller på betongen. Låt dina fingrar ströva fritt medan du ser allt det vackra du har omkring dig. Andas den friska luften. LEV DIN JÄVEL!

Allt annat är ett brott mot livet självt. Alla dagar i sunkig hetta är bortslösad om du inte lever. Visst kan du ligga på ditt feta arsle och steka dig en sommardag, det är ok. Men inte om du gör det bara för att slösa bort en stund. Säg upp dig från jobbet, lev på akassa eller vad fan som helst. Men lev. Ät skit och drick piss men lev. Vi har alla ett ansvar att leva och jag är säker, övertygad om att de flesta av oss slösar bort en satans massa tid på att göra saker vi inte vill.

Så fira livet, den lilla enkla saken att ditt hjärta pumpar blod och att dina ådror sjunger syre. För annars, vad är vår tid till för?

Kommentarer
Postat av: anna

Ja idag har det varit väldigt lockande att säga upp sig, med plus 31 grader...

2008-06-01 @ 16:40:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback