Eländes elände!

Ah, så kortvarigt lyckan varade. Kicken jag fick av koffeinet gav sig rätt så snabbt så nu är jag på sedvanligt griningt och självömkande sätt igen. I mig så rusar motstridiga känslor så det bara skvätter om det hela. Jag vill gärna ut och njuta av solskenet men min näsa är inte alls på det humöret utan rinner helt utom min kontroll. Halsen är öm och svullen och jag har en liten men naggande god yrsel med, som grädde på moset.

Till råga på allt så hittar jag inte min DVD-box med Svarte orm som jag tänkte plöja igenom. Det brukar alltid pigga upp mig med några väl valda sarkasmer från Rowan Atkinson men jag har ett vagt minne av att min äldsta son har lånat med sig boxen hem.

Sur blir jag. Jag vill se Svarte orm NU!. JAg vill, jag vill, jag vill. Undra om det hjälper att lägga sig ner på golvet som den treåring jag mentalt är och skrika rakt ut?

Nä, är man 38 år så funkar inte det tricket längre. Förresten så finns det ingen här förutom katten som kan höra mig. det skulle vara nån granne då men de tror jag mest skulle bli vansinnigt irriterade. Så blev man vräkt med. Nä, det ska jag nog hålla mig ifrån.

Det suger att vara singel. Det är inte alls som i gamla svartvita filmer där mannen är glad och nöjd över att vara ungkarl och lever livets glada dagar. Förresten ska jag nog sluta kalla mig singel och börja med att kalla mig ungkarl istället. Det låter så mycket mer positivt. Singel låter lite sorgligt medan att vara en ung karl låter ju hur bra som helst.

Nä, en liten cognac och en av mina cigarrer vore på sin plats. Jag har ju näst intill 50 stycken som jag fick i julklapp ett år och som jag norpar av lite då och då när jag känner att jag behöver plocka upp min själ lite. Jo, det är precis vad jag skulle behöva. Det och en bekväm stol att sitta i på balkongen. Så kunde jag sitta och sippa på cognacen, blossa på min cigarr och titta ut över världen från min upphöjda position högst upp i huset.

Men, jag har ingen cognac och det vore dumt att slösa en god cigarr en dag när man inte ens känner smaken på kaffet. Så jag får väl ta Gula faran till affären och köpa mig ett paket cigaretter, ta med en köksstol till balkongen och nöja mig med att dricka kaffe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback