En bra början

Så där ja. Då har man klarat av nattsömnen, nu är det dags att ta tag i den här vackra dagen. Kaffet står på bryggning, solen skiner och jag är på ett hyggligt humör. Idag är det dags att ta tag i en del saker. Prio ett är tvättkorgen som står i ett hörn och blänger på mig som för att anklaga mig för att ha glömt bort den totalt. Men inte då. Klockan 13.00 slänger jag in den första laddningen smutsiga textilier i tvättmaskinen.

Men innan dess så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Dricka kaffe, röka en cigarett och duscha kanske vore nått?

Jo. Så får det bli.

Kommentarer
Postat av: Aurosia



[supersent kommentarsvar]



Skrivet av: Wob



Ok. Nu vet jag inte hur jag ska få ihop detta med tanke på att jag är 20 år äldre än författarinnan till ovanstående. Det blir lätt att det låter gubbsjukt. Men jag måste erkänna att ordet öl är mycket laddat. Vissa dagar när man känner att livet vissnar och hoppet är ute så räcker det för att se en öl annons för att finna nya krafter. Just erotiskt vet jag inte. Men nog blir jag pigg av ordet "öl".







Wob:

¨¨ Naw, det lät så sött på nåt sätt! Jag kan dock bli glad av ordet choklad. För det innebär mysiga hemmakvällar för mig. Det är vad allt handlar om, viken betydelse ordet har. :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback