En diet av espresso och pizza

Efter ytterligare en kopp espresso så börjar jag känna det som att jag börjar komma på spår igen. Hungrig som en varg hjar jag lyckats med att bli på köpet. Förkylningen har mig i ett fast grepp men jag orkar inte ens tänka på eländet. Det går väl över med tiden kan jag tro.

En liten städrunda får jag väl ta i idag i alla fall. Snubbla runt med dammsugaren borde jag kunna. Jag får ladda upp med huvudvärkstabletter innan för den här huvudvärken är värst med den här förkylningen. Det dunkar och slår i skallen på mig som om jag vore bakfull eller nått.

När allt det där är klart ska jag bädda ner mig med en bra bok och bara ligga och finnas till hade jag tänkt. Dagens huvudmål för bli pizza från pizzerian precis här bredvid mitt lilla bo. Visserligen borde jag hålla i pengarna, men tanken var ju att jag skulle in till La Stada idag för att handla där, det är bra mycket billigare, men eftersom det inte blev av så har jag relativt tomt i skafferiet så om jag inte vill äta Chips mat så får jag lösa problemet. Nå, till affären orkar jag bara inte ta mig så det får bli pizza. Passar ju bra med en massa kalorier nu när jag är skröplig, man behöver mycket energi för att bli frisk har jag lärt mig.

Men först får det nog bli en espresso till känns det som.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback