Får fan inget gjort

Här kan jag inte påstå att det råder någon febril aktivitet precis. Jag går omkiring och såsar utan att få speciellt mycket gjort alls. Läser lite, vilar lite. Funderar på att göra någon form av föda ätvänlig men skjuter upp det hela tiden. Tvekar om jag ska ta mopeden in till La Stada Borås för att gå till apoteket men fan jag orkar bara inte. Det är ju fredag gubevars.

Jag liksom går och väntar på den där blixten av verksamhetslusta, men det kommer helt enkelt inte. Så jag får nöja mig med det jag gör. Fasen, jag har inte ens kommit ur morgonrocken än. Chips, katten, sitter på golvet och gör sig ren och vacker medan jag, hennes husse, sitter som ett vrak i fotöljen och knattrar ner ointressanta fakta kring min dag.

Men jag måste dammsuga, så långt har jag kommit i mina funderingar. Det är katthår både högt och lågt. Chips röda filt som jag lagt ut i ena fotöljen är nästan vit av katthår, det kan aldrig vara bra. Tömma kattlådan behöver jag med. Köpa kattsand.

Äsch, det går inte att gömma sig längre. Det är en massa saker jag behöver göra för tusan innan jag kan få lite ro att bara släpa omkring min tunga kropp från punkt a till punkt b.

Så, jag sätter väl igång med att börja med att duscha sen tar jag det allt eftersom.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Hej min tvillingsjäl haha.....MEN jag har faktiskt tagit mig utanför dörren idag för första gången sen i måndags....men duchen hann jag inte,fick bli lite "ytbehandling" istället. Men va fan, dammtussarna ligger kvar å trivs, så varför brådska?!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback