Fått lite gjort minsann

Sådär ja. Till slut blev det lite fart på mig även idag. Jag var nere med soporna och passade på att ta lite kort när jag ändå var ute.

image179

Våren, ja sommaren, är verkligen här.


image180

Huset jag bor i. Längst upp på taket kan ni se takfönstret till mitt sovrum


image181

Trädgården, som gjord för att dricka kaffe i en solig dag


image182

Gula faran i all sin prakt


image183

Min balkong minsann


När jag väl hade slängt soporna så begav jag mig ner till källaren för att ännu en gång gå igenom varje låda för sig för att finna de där kok-kärlen som före detta frun påstår sig ha packat ner. Men inget fann jag. Hur missar man en gjutjärnsstekpanna liksom när man plockar upp allt ur lådorna. Det är ju knappast nått som gömmer sig i någon skarv.

Men jag fick ialla fall med mig mina högtalare upp från källaren, så nu ska jag snart plocka ihop allt och dra sladd och allt vad det är man måste göra. Sen ska grannarna få höra att jag verkligen har bott in mig. Nä, jag får nog fortsätta hålla en låg profil tror jag.

Nu återstår bara att vänta in hockeyn på tvn. Jag ska passa på att duscha innan dess för det tog på krafterna att plocka upp och i alla lådor i källaren. Jag märkte att jag fortfarande är rätt så eländigt förkyld eftersom jag blev helt slut av det lilla. Men men. Jag mår i alla fall bättre än i morse så det går väl åt rätt håll kan jag tro.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback