Hur kan man vara så trött?

Det var då själva tusan vad trött jag är fortfarande. Det bara måste vara förkylningen som sitter i fortfarande för någon annan förklaring kan jag inte finna. Jag menar, man borde vara rätt så pigg när man sovit så förbannat mycket som jag gjort de sista dagaran. Visserligen hade jag lite svårt att somna i går kväll eftersom jag hade såna myrkrypningar i benen men det löste sig när jag öppnade fönstren så att det blev lite svalare i sovrummet. Sen sov jag så gott.

Jag vaknade vid 6-tiden i morse och tittade på morgontv och drack lite kaffe. Men nu är jag helt slut igen och skulle gärna gå och lägga mig. Men se det går inte för klockan 15 kommer mobila så då får jag se till att vara pigg och alert. Sen måste jag handla lite, nu när jag tack vare ängeln kan göra så.

Jag har även tänkt att jag ska ta en nappatag med det lilla sovrummet, städa undan alla tomlådor och fixa till där inne så att rummet blir redo ifall att nått av mina barn skulle sova över där. Enda problemet är att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen med alla tomlådor för det är en hel del.

Troligen så borde jag gå ett varv med dammsugaren med, jag får fundera lite mer på just det. Men det klart, det går fort här i min lilla lägenhet.

Tusan, när jag läser igenom vad jag skrivit så är det ju ett rätt så fullspäckat schema. Fy fan vad jag är duktigt, åtminstone i tanken och det är ju en bra början. Men det ska bli intressant att ta ett samlat grepp på hela dagen framåt kvällen och se vad jag fått gjort på riktigt. Det brukar ju skilja sig en hel del det där. Det jag tänker göra och det jag faktiskt sedan gör.

Chips, katten, struntar blankt i tomkartonger eller dammsugare. Hon ligger på sin röda filt i fotöljen bredvid mig och sover den oskyldige kattens sömn. Helt utslagen är den lilla pälsbollen, som om hon fått tag i någon av mina mediciner. I natt så sov hon bredvid mig på en kudde nästan hela natten. Det var först när jag viftade till under en rörig dröm och hon surt svansade iväg ut i vardagrummet.

Jaja, innan jag gör vad jag nu kommer att göra så får jag ta en dusch och fixa till mitt yttre lite. Man får ta saker i rätt ordning liksom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback