Leda

Uscha vad jag blev uttråkad. Sådär bara, helt plötsligt. Jag satt och drack kaffe och rökade min miljonte cigg och helt plötsligt så dök den där lilla fula tanken upp i skallen. "Jag har det tråkigt". Illa. Så nu kommer frågan hur jag ska hålla ledan stången. Städa? Läsa? Leka med katten? Leka med mig själv?

Ute har det givetvis börjat regna som lök på laxen så där har jag inget att hämta heller. Det får bli en inomhusaktivitet vad det än blir. Jag är inte mycket för att vandra i regnet och få dubbelsidig lunginflammation. Kanske skulle man ta fram gitarren och öva skalor? Inte en helt dåligt idé faktist. Eller bara sitta och gnugga en bluestolva fram och tillbaka.

Det här med att vara obotligt ensam är ingen direkt kick för livet och tillvaron. Men det allra värsta är att jag faktist de facot har saker att göra som behöver tas om hand om. Bland annat så står det fortfarande tomma flyttlådor kvar i köket och på vardagsrumsgolvet har jag två lådor med böcker som borde tömmas. För att inte tala om i det lilla sovrummet där jag bara ställt in en massa tomlådor blandat med boklådor. Så kanske skulle jag ta ett ryck och göra lite nytta. Jag menar jag har bott här snart två månader så det borde väl vara gjort för länge sedan misstänker jag.

Om jag bara inte vore så förbaskat lat så hade det mesta varit enklare har jag en vag aning om. Jag är nog världsmästare på att skjuta upp saker och ting tills läget blir akut.

Äh. Jag tar en kopp kaffe till istället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback