Lite mellansnack

Jaha. Jag pratade med min gamla mamma på telefonen och hon kunde berätta att nu är alla papper skrivna på det lilla träslottet och paradiset är sålt. Det är med blandade känslor jag hör detta. För jag ville ju så gärna behålla den men det var lite för mycket jobb på den för att jag skulle fixa det själv och så väldans mycket pengar har ju varken jag eller min mor att röra oss med. Förresten, skulle jag överta den skulle ju kronofogden ta den på stört så det var ju bättre att min gamla mamma äntligen fick lite pengar över och slapp vända på vartenda öre efter ett hårt arbetsliv.

Jag har bestäm mig för att jag ska vara lite snällare mot tant mamma så jag har lagt in ett komihåg på min mobil om att ringa henne varje dag mellan 19.00-19.30. Troligen lär jag inte göra det varje dag men varannan i alla fall. Jag vet att hon saknar att jag hör av mig och nu när min egen kontakt med min äldsta son varit lite knackig så förstår jag vad hon känner. Gudskelov är kontakten med min son bra igen och vi snattrade över nätet bara häromdagen. Men det var jobbigt när han inte hörde av sig och inte svarade på mina samtal eller sms.

Tja. Så får man hitta nått nytt ställe att vara på under sommarhalvåret. Jag skulle gärna sitta på min balkong men det är så förbaskat högt upp att jag blir alldeles snurrig i knoppen när jag vågar mig ut. Jag får väl ställa mig på balkonggolvet och härda ut tills jag inte är rädd med eller nått.

Nä, nu ska jag ner till tvättstugan igen. Dags att få ordning på saker och ting vettja.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback