Lite saker att göra

Ha. Jag var uppe i morse minsan och strosade runt i lägenheten, drack en kopp kaffe och puffade lite på pipan men fick lägga mig nästan direkt eftersom jag fick en ångestattack sådär bara. Så jag lade mig och somnade igen och nu är jag uppe sedan en timma eller nått och nu är det lugnt på ångestfronten.

När jag bara har fått lite ordning på min skit så ska jag åka till apoteket för att hämta de där p-pillren till Chips. I natt hade hon pinkat på min byxor som jag slarvigt slängt ifrån mig på golvet. Inte speciellt roligt. Men nu ligger hon och sover så för tillfället är det lugnt.

Som jag tidigare sagt så är jag nästan klar med lägenheten och har fått alla saker på plats. Det enda som ska göras är att skruva upp ett litet skåp i köket och så är det ju lilla sovrummet som behöver en ansiktslyftning men annars är det liksom klart för denna gången. Jag är så nöjd så nöjd så.


Här är skåpet som vi hämtade i det lilla träslottet. Det ser banne mig om som om skåpet vore gjort för att just stå i detta köket. Passar som handen i handsken



Idag skall det städas minsan. Jag har tillåtit mig själv att vara lite lat i några dagar så det är dags för en stor utblåsning av allt damm, alla katthår och all unken lukt. Handla måste jag göra med. Så jag har lite pysslel framför mig. Men det är väl bara att jag får lite fart på mig själv kan jag tro.

Så, lite kaffe så är det bara att sätta igång liksom.

Kommentarer
Postat av: Mr. Nelson

Wow! så bra den passar där!! Lite av stugan preserverat :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback