Lurad

Det ser varmt och gott utanför mina fönster så jag öppnade i trygg förvissning om att det skulle blåsa en ljummen vind genom lägenheten och vädra ut nattens unkna lukter. Döm då om min förvåning när det visade sig vara snorkallt ute. Ingen ljummen vind där inte, snarare smaken av isberg, vinter och kyla.

Men jag låter balkongdörren så kanske jag piggnar till på köpet. Igår sov jag ju hela dagen och botade på så sätt min förkylning för gott hoppas jag. Den har ju vandrat hit och dit i kroppen på mig i flera veckor nu och jag är förbannat trött på att ha feber och snuva.

Idag har jag inget inbokat att göra så jag kan göra lite vad jag vill. Betala räkningarna är ju prio ett, så jag vet hur mycket jag har att röra mig med. Sen får jag se vad jag ska göra. Men jag ska i alla fall ta mig ut ur lägenheten hade jag tänkt mig. Innan blodet ruttnar på mig eftersom jag inte rör på mig som jag borde göra.

Men innan jag gör något alls ska jag dricka lite mer kaffe, släpa mig in i duschen och fixa till min lilla barnakropp. Man måste ju börja någonstans.

Kommentarer
Postat av: charlotte

haha jag fick mig en rejäl chock när jag skulle gå ut med hunden i morse, hade klätt mig i kjol o kavaj o uuuschhh va kallt :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback