Min lilla värld

Håhåjaja. Inte kan jag sova inte. Men det kanske var lika bra för nu har jag kopplat in mina Logitech z-680 högtalare i datorn. Det enda som behövs göra nu är att dra sladdarna lite snyggt längs med golvlisterna, men det kan man ju knappat sätta igång med så här dags.

Igår passade jag på att ta några fotografier på min lilla värld. Här kommer de.

image195

Så här ser det ut i mitt takfönster i sovrummet en molnfri dag



image190

Så här farligt gillar Chips att leva




image191

Utsikt från mitt köksfönster



image192

Jag tog ett raskt beslut igår att dra bort alla sängkläder så att jag helt enkelt var tvungen att bädda rent innan jag kröp ner i bädden. Smart va?



image193

Det är så lagom kul med en löpande katt i hemmet. Chips ligger lite här och var och vrider sig på golvet om hon inte knatar omkring och skriker efter en karl.



image194

Den här kaffekannan har varit i familjens ägo i 100 år eller nått liknande. Min far berättade för mig om hur hans far brukade låta kaffet stå på hela dagen och så tog han sig en slurk lite när han ville. Lite kul för mig att ha fått den i mitt hem.




image196

Så här såg det ut utanför mitt fönster för en timma sen ungefär.


Nä, nu ska jag ta en kopp kaffe, ingen idé att lägga sig nu liksom, sen ska jag skruva upp den sita högtalaren på väggen. Sen måste jag in till La Stada Borås för att köpa klämmor till ledningarna så att jag får dem snyggt och prydligt längs med listerna.

Så helt sysslolös är jag banne mig inte :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback