Nu är det förkylt igen

Håhåjaja. Såklart att jag skulle bli sjuk samtidig som cigaretterna tog slut här i hemmet. Två flugor i en smäll liksom. Vart jag fått förkylningen kan jag inte förstå. Jag har ju för tusan inte sett en människa i vitögat på flera dagar. Kan en förkylning smitta genom nätet tro? Inte vet jag men det hela verkar mysko.

Att ciggen är slut är ett annat problem. Så jag får masa mig till affären och köpa ett paket för mina allra sista ören av de jag lånade av min ömma moder. Helst skulle jag bara ligga i sängen och bli uppassad med varmt thé och svala handdukar på min heta panna men av det blir det inget eftersom jag som alla vet är skrikande singel. Det skulle vara om Chips, katten, kunde anstränga sig lite men det är föga troligt.

Men hon hade nog på känn att husse är sjuk för hon har legat under täcket bredvid mig hela natten och en bra stund in på förmiddagen innan hon gav upp och gav sig iväg ut i lägenheten på jakt efter äventyr.

Men men. Läget kunde vara sämre det kunde det. Kaffet smakar visserligen inget eftersom näsan rinner och blockerar alla smaksensationer men det är i alla fall varmt och uppiggande så jag får vara glad för det i alla fall. Ute skiner solen precis hur mycket som helst men min lust att vandra i solskenet är kraftigt begränsad men jag kan i alla fall sträcka mig så långt som till att jag är nöjd med att det är bra väder.

Nä, lite kaffe till så kanske jag piggnar till mirakulöst och kan ta tag i den här dagen trots rinnande näsa, huvudvärk och ömmande muskler.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback