Nystädat

Sådär ja. Nu har jag städat hela lägenheten, allt från dammtorkning, dammsugning och moppande. En fräsch doft av rengöringsmedel står över hela stället och jag sitter och är sååå nöjd med mig själv. Det enda som är hopplöst är ena fotöljen som Chips, katten, har utsett till sin. Visserligen ligger det en filt där på men det spelar ingen roll för det är hår precis överallt. Jag måste köpa en sån där klisterroller som man kan ta bort katthår med.

Under tiden jag städade så lyssnade jag till Amy Winehouse, "Monkey man". Funkar perfekt som städmusik. Synd att tösen ska knarka ner sig så förbaskat hela tiden bara.



Nu tänkte jag göra lite varma mackor i smörgåsgrillen som jag hämtade i stugan tidigare i dag. Jag kan gott kosta på mig lite Svenssonlyx så här på fredagskvällen.

Det känns lite som att alla jag känner på ett eller annat sätt ska ut och ha skoj i vårnatten. Till och med mina nätbekanta troppar av en efter en och önskar mig en trevlig kväll. Alla utom jag som sitter fast i Viskafors. Men jag får roa mig på egen hand. Jag har en halv bok att läsa ut och så ska jag inventera bland tv-kanalerna och se om jag hittar något som passar mig.

Alltid för man tiden att flyta på på något sätt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback