Ut i det fria

Sådär ja, då har man kaffe i huset. Jag hade 42 kronor på kontot och kalaset, ett paket kaffe och en liter mjölk, kostade 41. Bättre kan det knappt bli.

Nått jag verkligen gillar de Tempo i Viskafors är att man får hjälp med att packa kassarna om biträdet inte har något annat viktigt att göra. De ställer sig alltså i slutet av rullbandet och packar allt medan kassörskan fyller kassamaskinen men summor och nuffror. Det känns liksom lite lyxigt. Plus att man känner att de verkligen vill jobba för kundens bästa och inte bara går och dräller när det inte finna annat att göra.

Som vanligt så var det vackra töser i kassan vilket gör att jag känner mig ack så gubbsjuk när jag står där med plånboken i hand och ögat på kronosumman. Uscha och fy att åren ska rasa iväg så fort som de gör. Snart blir man väl utslängd ur affären när man står där och dreglar.

Någon som slog mig med häpnad var hur varmt det var ute. Jag hade tjocka svarta jeans, tjocktröja och skinnjacka på mig medan alla andra sprang omkring i shorts och t-shirt. Fast det klart, jag åkte ju nästan Mc. Jag refererar nu till Gula faran, min moped. Hey vad det går i svängarna *asg*.

Nä, nu ska jag slötitta på hockey i väntan på den "rikigta matchen" klockan 00.45.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback