Lite väl mycket vila

Jovars, visst blev det en vilodag. Lite mer vilodag än jag hade tänkt faktiskt. Jag slockande vid 17-tiden och vaknade inte förrän vid midnatt så nu blir det väl en vaken natt igen kan jag tro. Men det är helt ok. Jag har inget speciellt på schemat i morgon ändå förutom att jag ska ringa färdtjänst så tidigt som möjligt för att beställa en tid åt min mor som ska till tandläkaren.

Lite julstädning tänkte jag ta tag i med. Jag har haft det som tradition att storstäda inför varje jul i några år nu. Riktigt se till att lägenheten glänser i största möjliga mån. Men det tar ju några dagar det där. Några julgardiner eller nått sånt har jag inte, men å andra sidan har jag inga gardiner överuvudtaget (sic). Min son blev alldelse om sig och kring sig när han på ett kort jag skickade till honom kunde konstatera att hans ömma fader inte hade några tygsjok i fönstren.

Det hela började med att jag inte hade några gardinstänger när jag flyttade in in mars. Eller snarare, stäger hade jag men inga upphängningsanordningar. Inga som jag kunde finna bland alla kartongen som före detta frun hade packat i alla fall. Sen har jag liksom vant mig vid gardinlösa fönster. Det blir ljust och trevligt utan en massa tyg som skymmer solen. Men det där är väl en smaksak kan jag tro. En dag så kommer jag säkert att ta tag i det hela kan jag tro och slänga upp nån liten längdstackare eller två.

Men, först ska jag ta mig igenom den här natten vi har framför oss. Jag blev så glad när jag upptäckte at Tele2 har tagit bort trafikbegränsningen på mitt mobila bredband. Nu kan jag äntligen surfa i vettig hastighet igen och slipper sitta i timmar på att ladda en enda enkel sida. Dessutom slapp jag ringa dem denna gången så att de skulle återställa systemet som jag fått göra tå gånger i rad. Det räckte att dra ut modemet och starta om programmet för att det skulle funkad denna gången. Så bra. Nu har jag nollställt dataräknaren igen. Förra gången satte de på spärren när min räknare visade 3,2 Gb och gör de lika dant denna gången kommer jag banne mig ringa och fråga dem vad de håller på med. Enligt kontraktet så ska de inte strypa hastigheten förrän man kommit upp till 5Gb nedladdat. Ett vansinning dumt system som tillexempel 3 inte använder sig av.

Tja, först på schemat står en dokumentär om Wermascht på tv4, sen fårjag se vad jag pysslar med under natten. Kan bli precis vad som helst kan jag tro.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback