Min drömvikt

Jag har äntligen nått min drömvikt. Jag kunde nämligen aldrig drömma att jag skulle väga så här mycket. Till råga på allt så finner jag på Facebook att en gammal polare har gått ner 24 kilo sedan i maj eller vad det var. Givetvs skickade jag ett mess direkt och gratulerade honom å det allra varmaste och passade på att fråga om han inte kände sig mycket lättare i skallen nu.

Fasen, jag bara måste börja motionera. Det är väl en sak när det knakar i parketten när man går på den, men nu knakar det i betonggolvet hos den lokala handlaren när jag yrar omkring och letar efter mjölk, smör, bacon och öl. Kanske skulle man börja gå lite nån gång i veckan. Missförstå mig inte nu. Jag går både hit och dit allt som oftast. Bland annat går jag från sängen till köket ett antal gånger om dagen. Men kanske skulle man gå en smula längre någon gång.

Men det är ju så jobbigt. Hela min lilla barnakropp skriker av ilska om jag utsätter den för någon som ens liknar skuggan av motion. Det räcker att jag ska lyfta foten tillräcklig långt upp i luften för att jag ska kunna klippa tånaglarna. Ska jag då börja traska så vet jag inte vad som händer.

Nä, jag får helt enkelt fundera på det där. Kanske dags att börja med amfetamin?

Kommentarer
Postat av: Flymader

Kom ut hit å gå en runda med Eskomannen runt knallen två gånger i veckan så kanske det händer nåt......kom igen.........visa att du kan....

2008-11-24 @ 22:28:04
Postat av: Flymader

Kom ut hit å gå en runda med Eskomannen runt knallen två gånger i veckan så kanske det händer nåt......kom igen.........visa att du kan....

2008-11-24 @ 22:31:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback