Nä, en hora är lika mycket värd som en torsk

Nä nu får det väl ändå vara nåt slut på tanten Schymans konstigheter. Nu är den nya given att torskar ska betala skadestånd till den prostituerade.

Men vänta nu. Har det inte redan betalt en gång? Blir man en mindre hora om man tar emot pengar två gånger? Ärligt talat. En hora är en hora oavsett vilket pris hon tar, så länge hon kräver nått i gengäld för det som vi alla kallar sex. Alltså inte kärlek utan ren sex. Nå, en torsk är precis lika mycket torsk hur mycket han än betalar.

Kanske är jag annorlunda. Kanske är jag fel ute. Men jag skulle aldrig i hela mitt liv, oavsett vad som händer, betala för sex. jag har fan inte ens betalat drinkar på krogen. Men jag har haft kravlöst sex med okända kvinnor, som jag sedan glömt bort för länge sedan. Men att hala upp en bunte pengar, eller vad fan som helst för att få knulla? Aldrig. men jag har nog haft tur med det där tror jag. Jag har fått mutta utan att behöva kräla för det och de tiden jag gått på torrgång har jag skött det hela själv så att säga.

Men det måste ta slut någonstans detta eviga pratet om att kvinnan alltid är ett offer. Jo, hon är ett offer om hon blir vådtagen, eller slagen, eller får taskigare lön än sin manlige polare. Men om hon väljer att sälja sin kropp så får hon nått för det. Kalla mig gärna hård eller cynisk. Men jag måste erkänna att jag tycker de är lika sorgliga, både den prostituerade och torsken.

Men att betala två gånger för samma sak? Gör det någon lycklig?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback