Invandrarkontrakt

Moderaterna, den nya, tycker att invandrare ska skriva på ett kontrakt om att de kommer leva enligt svensk lag och värderingar. Vad dessa värderingar innebär är väl inte riktigt klart än men tanken är ju god. Kanske att man ska bli full på julafton och slå frun? Eller att man i största möjliga mån bör anlita svart arbetskraft oavsett om det gäller att få det städat hemma eller byta till vinterdäck på bilen? Jag vet som sagt inte så noga. Men en bra tanke är det helt klart.

Varför förresten stanna vid invandrare? För det första så tycker jag att alla som har någon form av invandrare i sin släkt i 5 led bakåt i tiden ska skriva under samma kontrakt. För att inte tala om alla dessa männiksor som inte har högskoleutbildning. Jösses, där har du en grupp som tär på landet och kostar en massa gör de med. Det vet man ju hur populasen fuskar med sjukskrivningar och vab-dagar. Fram med ett kontrakt bara. Följer de inte det så tar vi bort 50% av deras lön. Förresten, varför ska de har rätt till vab överhuvudtaget. Låt gott folk ha den regeln i fred. Med gott folk menar jag givetvis männiksor som har gjort sitt för att utvecklas, alltså gått på högskola eller ännu hellre universitet. För vi är ju faktist de enda som verkligen behöver lite vila från all stress. Egentligen. Resten av folket fikar ju bara bort sin tid på jobbet ändå. Det vet man ju hur lite enklare männiksor resonerar.

Kvinnor. Kvinnor borde även de få ett kontrakt där de skriver på att de ska uppträda som svenska kvinnor. Bort med alla korta kjolar, bara ben och urringade tröjor och bara magar. Nä, en hederlig folkdräkt passar ju alltid bra, både till vardag och fest.

Sen kommer vi till alla de som inte har vettiga namn. De utan ett son-namn. För tusan, man vill ju kunna uttala namnet. Eller hur. Varifrån kommer alla dessa Djupdahl och Zettergren? Gren? För helvete, det sitter på träd, det är inget namn. Nä, tvångsbyte av namn är inte för mycket begär tycker jag.

Sjukskrivna. Dessa arma stackare som inte har den allra minsta ryggrad utan ränner till doktorn titt som tätt och beklagar sig. Dem tycker jag vi ska sätta i arbetsläger. Låt dem tillverka gardinringar eller den där lilla mojen som sitter på brödpåsen och håller den stängd. Visst fan kan de arbeta, de bara simulerar. Veklingar är vad de är. Förresten tycker jag att de borde ha nått som gör att man kan identifiera dem. Varför inte en käck liten stjärna på bröstet. Både praktiskt och snyggt. Varfrör ska samhället hålla dem under armarna? Nä, bort med dem bara. Ja, utom mig då, men jag är ju sjuk på riktigt, det har läkaren berättat för mig.

Brunhåriga. Usch och fy. Det vet ju alla att en svenska är lång, blond och blåögd. Bara förekomsten av brunt hår skvallrar om att det har förekommit bolande med någon liten slemmig italienare någon gång i släkten bakåt i tiden. Kontrakt säger jag bara. Plus att de givetvis inte ska ha lika hög lön som en äkta svensk. Så klart. Ja, alla utom jag då, för jag känner mig hemskt svensk och min hårfärg måste vara ett genetiskt misstag.

Arbetslösa? Arbetsläger för dem med. Så att de lär sig att livet inte kan levas från sofflocket utan är hårt slit i alla dagar. På tal om alla dagar. Pensionärer. Denna ack så tärande folkgrupp. Där har jag ett förslag om eutanasi. Om du inte förstår ordet är du en av de obildade som givetvis inte ska ha mer i lön än 100000 per år. Dessa gamla som svämmar över på våra sjukhus och står i vägen när vi ska handla mjölk och dessutom luktar märkligt. Vid fyllda 75 är det dags för ett sakta dropp i armen sen är vi av med det problemet. Givetvis gäller detta bara invandrare, outbildade, brunhåriga, sjuka individer. Det är ju de som kostar mest.

Narkomaner och fyllon tycker jag vi ska erbjuda samma dropp. De har ju ändå ingen livskvalitet så ingen skada skedd.

Nä, jag tycker att Moderaterna är på väg mot en hållbar politik. Kanske kan man äntligen få tillbaka rösterna från de främlingsfientliga SD. Det tycker jag det är värt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback