Det gick åt helvete

Äh. Det blev bara skit och pannkaka av allt idag. Jag som skulle ta mig ut och iväg landade i sängen med en dunderpanikattack och somnade sedan när det hela lugnat ner sig lite så att jag fick ro i kroppen. Som jag tidigare sagt, man blir helt slut efter en ordentlig attack, det är som om man jobbat stenhårt i en gruva hela dagen, hela kroppen värker och man är totalt slut i pallet.

Så nu sitter jag och försöker komma i kapp med världen lite. Det går sådär. Jag är dunderhungrig men lyckades bara äta en liten smörgås innan ångesten satte käppar i hjulet för att äta vidare. Jag kan ju inte svälja när jag får ångest, hela strupen snörar ihop sig.

Men jag kokar lite thé och tänkte ta en dusch så kanske jag slappnar av lite så att jag kan äta nått mer. Jag blir så trött på detta. Det ska bli skönt att komma till läkaren nästa vecka och kanske få lite ordning på mediciner och sånt, för just nu så funkar fan inget utom att ligga i sängen på mage och blunda hårt medan jag försöker få någon ordning på andningen. Inte alls det allra minsta kul.
 
Men jag planerar att försöka få lite ordning på mina papper idag i alla fall. Det borde jag klara tycker jag. Just nu ligger all viktigt post i en enda hög, räkningar, intyg och brev från försäkringsbolaget i en evig röra så jag får försöka sortera upp lite. Det borde hålla mig sysselsatt ett tag så att jag kanske kan komma från ångesten en stund i alla fall.

Nä. En dusch var det på schemat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback