Glada besked och nya piller

Hejsan hoppsan vad jag nyser. Ny förkylning på gång tro? Hoppas inte det.

Nä, dagen har väl inte börjat så bra precis. SÅ det var med dunkla tankar och satt vid köksbordet och blängde på de tre (sic!) brev jag fått från kronofogden idag. Jag öppnade det första och så klart. De ska dra ännu mera från mitt konto. Jag skulle inte ha en spänn över till nått alls. Suck och pust. Jag började redan fundera över vilken buske jag skulle sova under i vinter.

Fylld av mörka funderingar öppnade jag mittenbrevet. Till min stora suprice stod nu en mycket lägre summa på brevet. De var skickade samma dag. Nu öppnade jag det sista brevet med viss möda och fann, till min allra största förvåning att... tja, kontentan var att de hade gjort FEL med sina beräkningar. Jag kan meddela att det till och mer står att de har gjort fel. Beslutet från september gäller tills vidare.

Lägg märke till att även det felrättande brevet var avsänt samma dag från samma person. Läser de inte vad de skickar? Jaja, nu behöver jag inte oroa mig för ekonomin. Den är minst sagt ansträngd, men det kan jag gott ha som tagit så grymma inblancolån och sedan bara köpt en massa saker, små tvapparater, dvd-spelare och vad allt det var, brölloppet, våra resor och allt annat vi lade pengar på. En massa böcker och filmer.

Ett råd har ja go vänner, låt debit och kredit gå ihop, man sover bättre då.

Men nu så känns det så mycket bättre. Nu har jag liksom en chans att klara mig utan att behöva gå ner mig totalt i träsket.

Sen får vi se hur medicinen funkar. Kanske är det idag som det vänder? Man ska aldrig sluta hoppas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback