I nästa månad

Jajamensan. Här har ni killen som gjort saker minsan. Handlat har jag gjort, städat med. Nu är här totalt dammfritt och man skulle kunna äta från golvet, så rent är det. Efter detta energiryck som allt ovanstående krävde så somnade jag under en filt så gott och sov i två timmar.

Jag hann även med att leta igenom alla boklådor i stora garderoben efter den där tredje delen i triologin om ALexander den store som jag håller på att läsa. Men där gick jag bet, boken ligger illa fall inte i någon av de lådorna. Jaja, det är ju inte värre än att jag köper en ny bok. Pocket kostar ju inte så mycket.

På tal om kostar måste jag sätta mig och ta mina räkningar. Pust och stånk. Det ser jag inte fram emot. Det blir nog några som blir liggande i "den tar vi i nästa månad högen". Men jag får väl betala det viktigaste i alla fall, hyran, internet och mobilen. Sen får jag se vad jag har råd med. Jag borde verkligen sluta röka, jag har egentligen inte råd med det, Alls. Men det tar jag i nästa månad det med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback