I tidens och alkoholens virvlar

Jösses. Det är redan onsdag. Det var ju alldelse nyss jag satt på bussen till stan och det var fredag. Men det klart, några dagar bara försvann och rann ut i sanden där efter mitt vansinniga misstag att svänga förbi bolaget. Jag sitter fortfaraden och lurar på vad det var som fick mig att gå dit. Jag brukar ju inte dricka starköl eftersom jag vet att jag blir dålig av det. Visst kan jag ta en starköl mellan varven. Men då brukar jag ha någon god sort som jag bara köper en eller två av och som jag njuter av i lugn och ro medan folkölen får sköta fyllan så att säga. Men att köpa 12 starköl varav 6 stycken var 7,5% och sedan dricka nästan alla på en och samma kväll? Fan det måste ha brunnit i skallen på mig innan jag tog ett sånt otroligt korkat beslut. Lika smart som att hälla bensin på en brasa.

Att jag sedan satt och pimplade i mig alla i min ensamhet är ju ytterligare en dimension som får en att tänka till. Det var inte till en fest jag drog med mig burkarna, när jag satt helt alléna i köket och sölade mig allt. Visserligen ringde jag några samtal men det var det enda sällskapet jag hade.

Nä, usch och fy så jäkla onödigt, dumt och meningslöst. 161 kronor och 4 dagar bortkastade.

Totalt bortkastade, i alla fall så länge jag inte kommer ihåg hur det vara och kan lära inför framtiden. Jag hoppas med hela hjärtat att jag lärt mig nått men frågan är ju om det är så. Endast tiden kan svara på det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback