I väntan på matchen

Så har man sovit en stund till då. Näsan väckte mig genom att vara totalt igenstoppad och när jag snöt mig så kom det ut en överraskande mängd med grönt snor. Det var så att säga nästan en hel måltid som ramlade ut och in i pappret. Men det spelade ringa roll för jag är fortfarande lika igentäppt. Man skulle ha lite nässprej hemma men något sådan har jag givetvis inte.

I övrigt så går väl dagen ut mest på att vänta på att matchen Elfsborg-Trelleborg börjar i kväll. Elfsborg har chans att gå upp på delad förstaplats i tabellen men det känns lite småobehagligt eftersom nästan alla stjärnor är sjuka eller avstängda. Det känns som om det ska mycket till för att det ska gå vägen. Men jag väntar i vilket fall som helst på det hela med febrig iver. Jag ska sätta mig framför webbradion och lyssna med gott humör.

Chips, katten, verkar ha anammat min filosofi kring det där med att vila och ligger utslängd i sin fåtölj och sover mycket djupt. Jag tror jag ska söka sängens mjukhet och göra det samma.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Hej där, va ett tag sen jag titta in!

Själv var jag jättetrött efter två dagars bravader med läkare och terapi så jag hade tänkt lägga mig och vila nu när jag kom hem, men saker blir ju aldrig som jag tänker....



Låter helt klart som du är förkyld hörrö;)

Visst är det mysigt oxå med massa sånt grönt snor som aldrig tar slut heller....man snyter sig och snyter sig och snyter sig men det gröna slimet tycks finnas i sån mängd att man funderar på om man håller på å snyta ut hjärnan!!!



Alltså jag tycker det verkar helt knäppt att ha fotbollssäsong nästan i november, var det så förr oxå eller spelar dom inomhus?!



Krya på dig, nu ska jag läsa vidare här å se vad du haft för dig i min frånvaro;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback