Letar efter en bastu

Det måste ändå vara så att Viskaforshem är det bästa hyresvärd jag haft. Det har ju blivt några genom åren. Snyggt och prydligt runt huset, fin lägenhet, relaitvt nyrenoverad (om man jämför med en del råttbon jag bott i tidagare) man kan låna verktyg och de har tilloch med en hyrbil man kan hyra för en rimlig penning. Det enda jag saknar är en bastu man kunde använda. Men det är väl kanske att kräva lite för mycket. Fasen, det är nästan bostadsrättsstandard på det hela på något sätt.

Förra gången jag bodde ensam hade jag en bostadsrätt som jag köpte för 3000 spänn. Det var när det överhuvudtaget inte fanns någonbostadsmarknad alls. Kan säga att jag 4 år senare sålde den för 55000 så det var väl en av de bättre affärerna jag gjort.

Men till saken. Där hade vi en bastu med ett stort fint omklädningsrum, det var bara att boka och basta så att säga. Just nu vore det skönt med en riktigt varm bastu, några pilsner och goda vänner att tjattra med. På den goda tiden när jag bodde i den där lägenheten så hade jag och några glada kamrater en ölklubb. Vi turades om att köpa in en 7-8 olika ölsorter sedan satt vi och jämförde dem, gav betyg och framförallt blev fulla som ägg. Men vi brukade hinna med en bastu mellan varven. Fasen vad jag kan längta tillbaka till den tiden. Innan misslyckat äktenskap och skulder till fogden. På den tiden när jag var chef och hade ett bra arbete att hänga upp min personlighet på.

Jaja, det är andra tider nu. Men nog borde jag kunna komma tillbaka på banan. I alla fall om de här nya tabletterna funkar lika bra i längden och jag kanske ökar dosen till 3 st om dagen.

Men i väntan på det vore en varm bastu skönt nu när jag fryser.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback